Netwerk Drenthe en omstreken

"Circulair ondernemen doe je samen!"

Circulair ondernemen doe je niet alleen; je doet het samen in de keten. Dat is vaak een intensief proces, waarbij bestaande leveranciers niet altijd kunnen voldoen aan jouw nieuwe vraag met betrekking tot bijvoorbeeld een andere grondstof, een ander onderdeel of ontwerp.

Sóms moet je dus opzoek naar nieuwe partners met de zelfde duurzame en innoverende mind-set. En dat kan best lastig zijn! Daarom zet Margo haar netwerk in om de juiste verbindingen tot stand te brengen. In dat netwerk bevinden zich naast talloze ondernemers (MKB), ook banken, ondernemersverenigingen, zorginstellingen, provincies en gemeenten, etcetera.

Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie
Koploper Project
Natuur en Milieufederatie Drenthe
Circulaire Versnellers
Eva Flendrie en Wiebe Lamsma

“Margo helpt een organisatie op weg om van start te gaan met Circulaire Economie, maar ook zeker om ook die stap extra te doen op het gebied van duurzaamheid.”

Bienke Venema
Adviseur Energie & Duurzaamheid

Artikel Circulair Ondernemen bij Interzorg

Interzorg heb ik enkele jaren geleden al leren kennen als een bijzondere Koploper. Bijzonder in de zorgbranche, maar ook bijzonder in vergelijking tot andere bedrijven die zich duurzaam ontwikkelen. Het is een organisatie met bijvoorbeeld zeer vooruitstrevende ideeën over lekker & gezond eten, met lokale ingrediënten, met zo mín mogelijk gebruik van additieven in de receptuur en met zo weinig mogelijk gebruik van plastic verpakkingsmateriaal.

Lees hier het hele artikel